ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
Про внесення змін до розпорядження голови облдержадміністрації від 09.07.03 № 381
Зареєстровано в Луганському обласному управлінні юстиції 29.09.2003 за № 36/681
Відповідно до ст. 6 Закону України „Про місцеві державні адміністрації” і п. 41 постанови Кабінету Міністрів України від 24.07.03 № 1150 „Про недоліки у роботі окремих органів виконавчої влади із забезпечення продовольчої безпеки та заходи щодо стабілізації ринку основних продовольчих товарів” та з метою забезпечення виваженої цінової політики на основні продукти харчування:
- Внести зміни до розпорядження голови облдержадміністрації від 09.07.03 № 381, виклавши додатки 1, 2 у новій редакції (додаються).
- Управлінню у справах преси та інформації облдержадміністрації (Желєзний В.О.) забезпечити оприлюднення цього розпорядження у засобах масової інформації.
- Розпорядження набуває чинності з дня його опублікування в газеті “Наша газета”.
Голова обласної
держадміністрації О.С.ЄФРЕМОВ
ДОДАТОК 1
до розпорядження голови облдержадміністрації
“19” вересня 2003 р. № 577
Граничні розміри
рентабельності для суб’єктів підприємницької діяльності, у т.ч. фізичних осіб-підприємців, на окремі види продовольчих товарів
Найменування |
Граничний розмір рентабельності до собівартості, відс. |
Борошно пшеничне та житнє |
5,0 |
Хліб і булочні вироби з борошна пшеничного вищого ґатунку (крім здобних) |
10,0 |
Хліб і булочні вироби з борошна пшеничного першого, другого ґатунків і житнього та їх суміші |
5,0 |
Хліб і булочні вироби для діабетиків |
5,0 |
Макаронні вироби |
10,0 |
Крупи (ячна, вівсяна, перлова, манна, пшенична, гречана, пшоно, рис) |
10,0 |
Ковбаси варені: |
5,0 |
Молоко жирністю до 2,5 відсотка включно |
10,0 |
Масло вершкове |
10,0 |
Сир (РСТ УССР 248-90 „Творог из коровьего молока. ТУ”, ТУ 10-02-02-55-87 „Творог „столовый”.ТУ”, ТУ 46-39 Украины 21-93 „Творог „крестьянский”.ТУ”) |
10,0 |
Заступник голови-керівник
апарату облдержадміністрації М.В.Запорожцев
ДОДАТОК 2
до розпорядження голови облдержадміністрації
“19” вересня 2003 р. № 577
Граничні розміри
торговельних і постачальницько-збутових надбавок на окремі види продовольчих товарів, що реалізуються суб’єктами підприємницької діяльності, у т.ч. фізичних осіб-підприємців, кінцевому споживачеві з урахуванням транспортних витрат
Найменування |
Граничний розмір торговельних надбавок до ціни виробника (митної вартості), відс. |
у т.ч. постачаль-ницько-збутова надбавка, відс. |
|
місто |
село |
||
Борошно пшеничне |
10,0 |
15,0 |
5,0 |
Хліб і булочні вироби з борошна пшеничного вищого ґатунку (крім здобних) |
12,0 |
15,0 |
- |
Хліб і булочні вироби з борошна пшеничного першого, другого ґатунків і житнього та їх суміші |
10,0 |
13,0 |
- |
Хліб і булочні вироби для діабетиків |
10,0 |
13,0 |
- |
Макаронні вироби |
10,0 |
15,0 |
5,0 |
Крупи: |
10,0 15,0 |
15,0 20,0 |
5,0 8,0 |
Цукор |
15,0 |
20,0 |
8,0 |
Ковбаси варені: |
10,0 |
12,0 |
- |
Молоко жирністю до 2,5 відсотка включно |
12,0 |
15,0 |
- |
Масло вершкове |
12,0 |
15,0 |
5,0 |
Олія соняшникова |
12,0 |
15,0 |
5,0 |
Сир (РСТ УССР 248-90 „Творог из коровьего молока. ТУ”, ТУ 10-02-02-55-87 „Творог „столовый”.ТУ”, ТУ 46-39 Украины 21-93 „Творог „крестьянский”.ТУ”) |
12,0 |
15,0 |
- |
Заступник голови-керівник
апарату облдержадміністрації М.В.Запорожцев